RADIONICA: „Kume može jeftin logo?“ – tajne iskusnih znalaca dizajna 18.4. u TICM-u

Dojmljiva vizualna prezentacija danas je ključna zbog nevjerojatne zasićenosti tržišta velikom ponudom raznih proizvoda i usluga koji traže pažnju kupca. Učinkovit logotip jedan je od najmoćnijih načina za privlačenje pozornosti i isticanje identiteta poduzeća. Kvalitetan logotip može inspirirati vaše potencijalne kupce, otvoriti kanale za daljnju interakciju i na kraju ostvariti prodaju.

Zašto je dizajn logotipa važan za vaše poslovanje? Što je dobar dizajn logotipa? Kako dizajnirati kvalitetan logotip? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete saznati kroz niz primjera od iskusnih dizajnera iz studija Reci Da na besplatnoj radionici dramatičnog naziva:

„KUME, MOŽE JEFTIN LOGO?“ – TAJNE ISKUSNIH ZNALACA DIZAJNA

koja će se održati u utorak, 18. travnja 2023. godine, od 10 do 15 sati,
u prostorima Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/B Čakovec.

Na radionici će se sudionici upoznati s procesom izrade logotipa te različitim vrstama logotipa. Polaznici će nakon kratke prezentacije i upoznavanja s problematikom izrade logotipa dobiti za zadatak da uz pomoć predavača kreiraju logotip i promo slogan. Svim zadacima na radionici se pristupa duhovito, strastveno, originalno.

PROGRAM RADIONICE:

  1. UVOD: Potpisali smo ugovor, tim slavi uz šampanjac [koji će predavači ponuditi i sudionicima radionice (samo 1 čašu svakome)]
  2. 2Fermentiranje ideje, prezentiranje prijedloga, knjiga grafičkih konstanti odabranog rješenja.
  3. Priča o nastajanju:

– originalne vinske boce za Pušipel + [1 čaša Pušipela svim sudionicima],

– originalne etikete i boce za Varaždinsko bučino ulje,

– originalne etikete i projekta Cider Buzdovan.

  1. Posebna poglavlja: snaga i važnost primijenjene fotografije, snaga i važnost promo i industrijskih filmova, kreiranje tekstova i promo slogana.
  2. Prezentacija cjelovitih kampanji:

– VINARIJA CMREČNJAK

– VARAŽDINSKO BUČINO ULJE

– POLUMARATON ZRINSKI(H)

– TZ MŽ „život u pokretu”

  1. Praktična radionicaSvaki sudionik kreira logotip i promo slogan poduzeća XY,
  2. Pitanja i komentari.

PREDAVAČI

Ivan Goričanec i Denis Perčić (Reci da d.o.o.) – Izgaraju za ideje u koje vjeruju. U njih se ugrađuju duhovito, jednostavno, vjerodostojno i emotivno. Do zadnje sekunde isteka roka. Svježim konceptima, preciznim tekstovima, atraktivnim fotografijama i filmskim scenama nastoje stvoriti Plavu kravu svojim klijentima, a onda s njom pogoditi slobodnu nišu na tržištu. Do rezultata dolaze zajedno s naručiteljima. Za to im je potrebno uzajamno povjerenje. Osobitost ne podrazumijeva hitnu promjenu najvećega stroja u vašem pogonu. To može biti i prvi susret s dizajnerima.

PRIJAVA

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a sudionici se prijavljuju popunjavanjem prijavnog obrasca.

Prijava je ograničena na jednu osobu iz istog poduzeća. Prijave na radionicu zaprimaju se do popunjena mjesta.

PRIJAVE NA OVOM LINKU:

https://ticm.hr/radionica-kume-moze-jeftin-logo-tajne-iskusnih-znalaca-dizajna-18-4-u-ticm-u/?fbclid=IwAR3seZaE1R5x-lEergI6bzG77vsJuD2kpzn0cbnhbC3QVYeI-nuh6KcH3fo