Pušćine dobilo vrhunsku ljekarnu Kaštel Farm – susretljivost, testiranje na koronavirus, izrade prašaka, pripravaka…

Poznati lanac Kaštel Farm koji čini 19 ljekarni po cijeloj Hrvatskoj te uspješno posluje već gotovo 20 godina, otvorio je dvije nove ljekarne u Međimurju. Jedna od njih nalazi se na adresi Čakovečka ulica 54 Pušćine.

Živimo u vremenima kada nam recepti i doznake dolaze putem e-sustava i svaki pacijent može podići lijek u bilo kojoj ljekarni. Ljekarna se nalazi na glavnoj prometnici, uz samu cestu na relaciji Čakovec-Varaždin. Ima osiguran parking, tako da ljudi ne gube vrijeme tražeči slododno mjesto za parkiranje. Zašto ne izbjeći gradsku gužvu ako Vam je ljekarna na dohvat ruke.

Radi se o klasičnoj ljekarni koja nudi lijekove na recept, ortopedska pomagala (pelene, ulošci, obloge za rane, podloge) koji idu na teret HZZO-a. Nudimo i izradu prašaka, svih galenskih i magistralnih pripravaka. Ljekarna isto tako nudi širok asortiman bezreceptnih lijekova, svih poznatih brendova koji se nalaze na tržištu u Hrvatskoj. Poznati smo po velikom izboru kozmetike i imamo široku paletu svih renomiranih brandova po odličnim cijenama. Svaki mjesec imamo popuste na određene brandove kozmetike. Isto tako nudimo dječju hranu svih proizvođača, dječju kozmetiku, bočice, aspiratore. U ponudi imamo tlakomjere i inhalatore različitih proizvođača.

Vršimo i testiranje na koronavirus po pristupačnoj cijeni od 50kn i nakon testiranja izdajemo COVID potvrdu-potvrdu o testiranju. Za testiranje nije potrebna najava i radimo testiranje kroz čitavo radno vrijeme ljekarne.

Ljekarna Kaštel Farm ima veoma poznatu online ljekarnu Tvoja ljekarna gdje nudi veoma bogati asortiman kozmetike, medicinskih proizvoda, organske i bezglutenske hrane, dječje hrane, pelena….

Po želji pacijenata možemo naručiti željene proizvode iz naše online ljekarne, a pacijent ih može podići kod nas u ljekarni.

Svake srijede imamo 10% popusta za sve pacijente na bezreceptni dio ponude. Ljubazne i susretljive djelatnice rado će vam maksimalno izaći u susret.

Svi ste dobrodošli i radujemo se budućoj suradnji!

(m, foto: Tin Tomanić)