PRVI GLAMPING RESORT U HRVATSKOJ Doživite spoj tradicije i vrhunske kvalitete u novootvorenom restoranu „Halicanum“ u Toplicama Sv. Martin

Restoran „Halicanum“, u sklopu uskoro otvorenog Glamping resorta Toplice Sveti Martin, otvara svoja vrata u petak, 27. listopada, na adresi Sportska ulica 6, Toplice Sveti Martin.

Gosti će imati priliku uživati u vrhunskoj gastronomskoj ponudi te raznovrsnim a la carte jelima, uključujući tradicionalne međimurske specijalitete i lokalna jela u modernom ruhu s najkvalitetnijim sastojcima. Na taj će se način gostima pružiti, ne samo gastronomsko iskustvo, već i spoj tradicije i vrhunske kvalitete u svakom zalogaju.

Restoran je ime dobio po rimskom gradu iz 1. stoljeća nakon Krista, a arheološkim istraživanjima otkriveno je kako je Halicanum zapravo današnji Sveti Martin na Muri.

„Halicanum“ se nalazi u sklopu uskoro otvorenog Glamping resorta Toplice Sveti Martin, ujedno i prvog službenog Glamping resorta u Hrvatskoj. Riječ je o savršenom spoju luksuza i prirode s 25 drvenih glamping kućica koje pružaju savršeni odmor. Svaka kućica na terasi ima i vlastitu saunu te kadu. Posebna pažnja posvećena je okolišu koji okružuje resort, a sve s ciljem stvaranja prave prirodne oaze i bliskosti s okolnim krajolikom.

Glamping resort Toplice Sveti Martin svoje veliko otvorenje imat će uskoro, dok će gosti do tada moći uživati u širokoj gastronomskoj ponudi restorana „Halicanum“.

Međimurje je jedina europska regija koja je čak 3 puta osvojila nagradu European Destination of Excellence, stoga Vas sve pozivamo da istražite kulturne, prirodne i gastronomske čarolije našeg prekrasnog kraja te osjetite jedinstveno iskustvo u restoranu Halicanum.

Benjamin Bauer