Promidžba malih poduzetnika- ELUIR SPORT d.o.o. , Peklenica, Zrinskih 27, Web trgovina

2015.g sa matičnom tvrtkom u Sloveniji započeli smo našu viziju razvoja sportova snage te želje da se našim sportašima pruža jednaka mogućnost u biranju kvalitetne sportske opreme. Sredinom 2016.godine osnovana je sestrinska tvrtka u Hrvatskoj zbog vidljive potrebe da i na ovom području prisustvujemo u razvoju i velikom boom-u u sportovima snage.

 ELUIR  je prva web trgovina u Hrvatskoj posvećena powerliftingu, weightliftingu i ostalim sportovima snage. Ekskluzivni smo distributer SBD Apparel proizvoda za područje Slovenije i Hrvatske, kao jedan od vodećih brendova u svijetu, odobren od internacionalnog powerlifting i weightlifting saveza.
U našem asortimanu također se nalaze ostali vrhunski brendovi kao što su Adidas, Rehband, Sabo, Titan support systems, Skull Smash, te smo također pokrenuli vlastitu liniju ELUIR proizvoda u želji da omjerom cijene i kvalitete baš svatko može pronaći nešto za sebe.
ELUIR linija proizvoda nudi široki raspon proizvoda od raznog sitnog  pribora za vježbanje pa sve do kompletnog opremanja teretane.

ELUIR također svake godine prisustvuje i sponzorira Državna natjecanja u Powerliftingu i Bench pressu, gdje najbolje sportaše iz države nagrađujemo prigodnim poklonima.

Izuzetno smo ponosni i na naše sponzorirane klubove, sportaše te Hrvatski powerlifting savez  s kojima smo razvili odličnu suradnju i prijateljstvo. Mnogi od njih nastupaju i donose medalje sa europskih i svjetskih natjecanja te služe kao odličan primjer i motivacija za daljnji rad.

Pozivamo sve da provjere našu web trgovinu na : www.eluir.hr zaprate nas na društvenim mrežama:

IG: @eluirsports

FB: https://www.facebook.com/eluirhrvatska/

ili nam se jave na naš e-mail : info@eluir.hr za detaljnije upite i ponude.

ELUIR SPORT d.o.o.

Zrinskih 27, Peklenica

info@eluir.hr

Lijep pozdrav od ekipe ELUIR-a.