Preko milijardu kuna investicija na području Varaždinske županije

Ministar zaštite okoliša i energetike dr. sc. Tomislav Ćorić, saborski zastupnici Josip Križanić i Anđelko Stričak, predsjednik Županijske skupštine Varaždinske županije Alen Runac, generalni direktor Hrvatskih voda mr. sc. Zoran Đuroković, direktor Vodnogospodarskog odjela za Muru i gornju Dravu Danijel Bunić, direktor HEP ODS Elektre Varaždin Zdenko Đula i direktor Varkoma d.d. Varaždin Željko Bunić, obišli su gradilišta u općinama Cestica, Beretinec, Sveti Ilija i Gornji Kneginec, kao i u samom gradu Varaždinu.

🔹Danas je prvi dan nove školske godine, pa svim učenicima, učiteljima i profesorima želim uspješnu i sretnu školsku godinu. Ova gradilišta tj. investicije koje smo danas obišli gradimo upravo zbog njih, budućih generacija. Voda je zasigurno najvažniji i najranjiviji resurs i potrebno je poduzeti sve da ju zaštitimo. Da smo u tome na dobrom putu govore nam ove investicije čija vrijednost iznosi preko milijardu kuna.

Također, zanimljivo je da se prije u mandatu SDP-ove vlade premijera Milanovića nije mogao počistiti ni jedan potok, a sada u mandatu aktualne vlade premijera Plenkovića, HDZ-a i koalicijskih partnera, na području Varaždinske županije provode se investicije preko milijardu kuna – istaknuo je Stričak…
O kojim investicijama se točno radi pročitajte na ➡️ http://bit.ly/2m6Bfab

(https://www.facebook.com/hdz.vz/)