PRAONICA RUBLJA „MALOVIĆ“ U M. SREDIŠĆU DOKAZ JE VISOKE KVALITETE I PROFESIONALNOSTI

Praonica rublja “Malović” Mursko Središće , Frankopanska 50 obiteljski je obrt koji je radom započeo 2003. godine. Tijekom 12 godina upornog rada i usavršavanja danas je to visoko profesionalna praonica rublja sa stalnim trendom napretka i poboljšavanja vlastitih usluga. Kućanstva , hoteli , restorani, razne državne ustanove  sportski klubovi i  ostale grane gospodarstva i uslužnih djelatnosti samo su dio njihovih stalnih korisnika usluge. Treba istaknuti da je uvijek moguć dogovor oko dostave pa tako njome pokrivaju Međimursku, Varaždinsku, Koprivničko- Križevačku županije kao i grad Zagreb.

unnamed (4)

Osim klasičnog pranja posebno treba spomenuti pranje sintetičkih i  vunenih deka , puplona, jastuka, pokrivača, zavjesa, dekora, sjedalica za stolice, navlake  za madrace i drugo.

unnamed (3)

Kako su u stalnom inovativnom razvoju tako su svoj asortiman usluga proširili sa još jednom visoko i kvalitetno profesionalnim novitetom pranja tepiha. Samo pranje se vrši na novim najsuvremenijim strojevima iz uvoza  i to u roku od 2-3 dana. Ono što odlikuje ovu uslugu visoko kvalitetni strojevi koji iz tepiha izvlače i čiste svu moguću nečistoću te iz samog pranja izlaze gotovo suhi.

unnamed

Vrlo pristupačne cijene , dostava u njihovoj režiji , velika profesionalnost i visoka kvaliteta pranja odlike su koje karakteriziraju Praonicu rublja “Malović ” iz Murskog Središća.

 

(Z. Rihtarec)

unnamed (5)