POZIV NA SUSRET PODUZETNIKA, GOSPODARSTVENIKA, OBRTNIKA I OPG-a

Poziv na prijam – susret poduzetnika, gospodarstvenika, obrtnika i OPG-a

sa područja Grada Mursko Središće.

 

Poštovani.

Čast mi je i zadovoljstvo pozvati Vas na susret predstavnika Grada Mursko Središće sa poduzetnicima, gospodarstvenicima, obrtnicima i OPG-ima sa područja Grada, koji će se održati

dana 29.01.2016. godine (petak)

s početkom u 18,00 sati

 prostorijama pansiona „Ilonka“

u Murskom Središću

 

 

Cilj Grada Mursko Središće je poduzetnicima, gospodarstvenicima, obrtnicima i OPG-ima sa područja Grada dati što kvalitetnije informacije o programima i planovima iz resora zapošljavanja, te poduzetništva, gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, te mogućih mjera za, te Vas u tom smislu molimo da se susretu obavezno odazovete kako bi iste mogli prezentirati u Vašem okviru djelovanja.

Na susretu je planiran zajednički okvirni razgovor u svezi suradnje Grada Mursko Središće te poduzetnika, gospodarstvenika, obrtnika i OPG-a, a nakon toga svi ste pozvani na zajednički domjenak i neformalno druženje.

Susretu poduzetnika, gospodarstvenika, obrtnika i OPG-a prisustvovati će gradonačelnik Bad Radkersburga, gradonačelnik Grada Lenty, župan Občine Lendava, zajedno sa istaknutim poduzetnicima sa njihovih područja,  te gradonačelnici Grada Čakovca i Preloga.

Molimo Vas da se ovom pozivu obavezno odazovete, u cilju uspostavljanja što kvalitetnije zajedničke suradnje, te da svoj dolazak potvrdite na telefon 370-771, najkasnije do 26.01.2016. godine.

S poštovanjem

GRADONAČELNIK:

Dražen Srpak

(rt, foto Z. Rihtarec)

unnamed-13

unnamed-22