POSTAVLJENA TRAFOSTANICA U GOSPODARSKOJ ZONI BREZJE

Ovih dana u Gospodarskoj zoni „Brezje“ temeljem već prije potpisanog ugovora o financiranju elektroenergetskih objekata za priključenje poslovnih subjekata u Gospodarskoj zoni „Brezje“ u Murskom Središću izgrađena je srednje naponska mreža,  postavljena trafostanica, te je time omogućeno da se bilo koji poslovni subjekt može priključiti u elektroopskrbu.

Također, ovih dana biti će izdana građevinska dozvola za gradnju vodovodne i kanalizacijske mreže, te će biti potpisan sporazum o financiranju između Grada Mursko Središće i Međimurskih voda, a po potpisu sporazuma kreće i izgradnja vodoopskrbne i kanalizacijske mreže.

Za plinsku mrežu projekt i građevinska dozvola postoje, radovi na plinofikaciji Gospodarske zone „Brezje“ djelomično su obavljeni, a uskoro kreće nastavak radova, izgrađen je tampon budućih prometnica u vrijednost oko 500.000,00 kuna, dok se nastavak gradnje prometnica, oborinske odvodnje i javne rasvjete planira aplicirati u EU fondove, mjeru 7.4., vrijednost radova iznosi 3.000.000,00 kuna, te će se time Gospodarska zona „Brezje“ kompletno infrastrukturno opremiti. (rt)