Postavljen „cimer“ povodom završetka stropne deke na vrtiću u Slatinama

Na blagdan svete Barbare prošle godine položeni je kamen temeljac za izgradnju novog dječjeg vrtića u ulici Slatine u Murskom Središću za kojeg je Grad Mursko Središće dobio novčana sredstva u iznosu od 9,2 milijuna kuna od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Nakon polaganja kamen temeljca započeli su radovi na izgradnji novog dječjeg vrtića koje izvodi tvrtka Tekeli projekt inženjering d.o.o. iz Murskog Središća. Također, početkom godine stigla je odluka o isplati predujma u iznosu od 3,7 milijuna kuna.

Krajem svibnja 2019. godine završeni su svi grubi građevinski radovi na izgradnji novog dječjeg vrtića, a danas, 04. lipnja 2019. godine gradonačelnik Dražen Srpak i voditelj Odsjeka za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okolišta, stambene i komunalne poslove Josip Sršan, vlasnici i zaposlenici tvrtke Tekeli projekt inženjering d.o.o. i tvrtke Termo-inst d.o.o. koji su izvodili radove na izgradnji dječjeg vrtića sve do betoniranja zadnje faze stropne deke postavili su “cimer” povodom završetka istih.

(GMS, Marta Tuksar)