POSLJEDNJI MOHIKANAC NA GRADSKOJ TRŽNICI

Snježno nevrijeme koje je danas zahvatilo i Mursko Središće uveliko je utjecalo na to da grad prijepodne bude prazan i pust što nije uobičajeno za petak kojeg inače odlikuje velika frekvencija građana koji se snabdijevaju za nadolazeći vikend.

Gradski je plac tako zjapio prazan, prekriven bjelinom padajućeg snijega kojemu je društvo pravio jedino ledeni vjetar pojačavajući dojam hladnoće.

Ovu rijetko viđenu atmosferu razbio je Boris Radiković postavivši na prvom štandu svoju uobičajenu ponudu cipela i čarapa. Rijetki prolaznici u čudu su se osvrtali ne vjerujući svojim očima, no bilo je i onih koji su došli do Borisa i nešto kupili.

Kada smo ga pitali što je razlog ovom „hrabrom“ i neočekivano poslovnom potezu spremno nam je odgovorio:

„Što god netko mislio, meni je ovo vrijeme baš dobro za „biznis“. Kada me ljudi vide sjete se da im trebaju cipele ili čizme za snijeg, a i tople čarape. Sve to danas nudim po akcijskim cijenama te je promet bio čak i bolji nego uobičajenih dana.“

Boris Radiković također je poznati nogometaš i nogometni trener pa nas je usput obavijestio i o svom novom angažmanu.

„Prihvatio sam ponudu Malog Mihaljevca te ću ih voditi tijekom proljetne sezone. Klub se takmiči u 2. Međimurskoj ligi zapad i nalazi se u donjem dijelu tablice. To je mala, ali zdrava sredina koja želi ozbiljnijim radom napredovati i ja ću im svojim znanjem i iskustvom u tome nastojati pomoći. Iako sam u pedesetoj godini još sam aktivan igrač te ću sigurno igrati i na proljeće,“ završio je popularni Boro u očekivanju još kojeg zalutalog kupca. (rt)

boro 2