PETI SAJAM DOMAĆIH PROIZVODA U MURSKOM SREDIŠĆU – PRIJAVE DO 04.08.2014.

 „Peti sajam domaćih proizvoda“, u sklopu manifestacije

„Ljeto uz Muru 2014“.

 

Poštovani učesnici!

 

Dana 08.08.2014. godine (petak) po peti puta održat će se „Sajam domaćih proizvoda“ na tržnici u Murskom Središću. Na sajmu bi se trebali prezentirati proizvođači domaćih proizvoda, npr. medari, vinari, bučina ulja, kolači, košaraši, proizvođači sireva, rakija, mlinaca,  nakit, suveniri, cvijeće…

TZ Grada Mursko Središće osigurava štand i prostor, a izlagač bi trebao „aranžirati“ svoj štand proizvodima i logotipom ili pak natpisom naziva izlagača. Štandovi su veličine 200×80 cm. Izlagači po želji mogu osigurati suncobrane. Nakon 04.08. turistička zajednica će izraditi plan postavljenja štandova i prigodne letke tako da će svi izlagači imati unaprijed određeni smještaj, a putem letaka biti će predstavljeni posjetiteljima sajma. Sajam je prezentacijsko-prodajnog karaktera.

Početak sajma je u 18,00 sati, a svi izlagači trebali bi početi sa uređivanjem štanda oko 17,00 sati kako bismo na vrijeme bili spremni. Vrijeme završetaka sajma nije određeno iz razloga što će u neposrednoj blizini u 20,00 sati započeti velika fešta uz tamburaše tako da sajam može usporedno trajati bude li interesa posjetitelja do kasnijih noćnih sati tj. izlagači mogu ostati po želji, ali minimalno do 20,00 sati. S obzirom na limitirani prostor i već sada prijavljeni veliki broj štandova tj. izlagača, molimo potencijalne izlagače da se što prije jave kako bi mogli osigurati svoje mjesto na sajmu.

Prijaviti se možete u gradskoj upravi (Trg bana Josipa Jelačića 10,Mursko Središće) kod gđe. Dolores Vrtarić (098/956-7855), putem e-mail-a: turistickazgms@gmail.com ili na fax: 040/370-772. Rok prijave je 04.08.2014. godine.

        

         Veselimo se Vašem dolasku!

 

S poštovanjem.

 PREDSJEDNIK TZGMS:

 

                  Dražen Srpak