PBZ KONAČNO POSTAVIO NOVI BANKOMAT U CENTRU GRADA

O problemima koje je zadavao građanima stari bankomat bivše Međimurske banke u samom centru grada pisali smo u nekoliko navrata. U većini slučajeva nije bio u funkciji. Ili je bio pokvaren, ili se servisirao ili je bio dekintiran.

Pošto je njegove usluge koristila većina klijenata banke, bili su nezadovoljni i ogorčeni, jer su po svoje novce morali ići  u ulici Josipa Šajnovića , na drugi kraj grada. Tamo se, naime, nalazi još jedan bankomat PBZ-a, koji je krajem prošle godine preuzeo Međimursku banku.

Znamo da je nakon mnogobrojnih primjedbi građana, predsjednica Mjesnog odbora Mursko Središće, gospođa Marina Pilipović Orehovec, pokušala raznim intervencijama promijeniti situaciju koja je postala neizdrživa.

Sada smo konačno, nakon godinu dana, dobili novi i suvremeni bankomat, a stari je otišao u zasluženu mirovinu ili u neki muzej. Novosti na njemu su i te da sada poslovni korisnici koji su dnevni utržak polagali u noćni trezor, više ne koriste ključ, nego karticu.

Nadamo se da će građani sada konačno biti zadovoljni, te da će svoje potrebe za gotovinom moći realizirati u svako doba dana i noći.