OPĆINA SELNICA – ASFALT U SELNIŠČAKU, OBNOVLJEN DRUŠTVENI DOM U MERHATOVCU, NOVI RAZGLAS,

Nakon mnogo godina, krajem 2016. godine, ispunjena je davna potreba mještana Ulice Selniščaka. Općina Selnica je ulaganjem 360 tisuća kuna osigurala mještanima Selniščaka asfaltiranu cestu dužine 450 metara. Ujedno su obavljeni radovi na odvodnji oborinskih voda koje se slijevaju Vinogradskom ulicom, čime je riješen problem obitelji Šimunić, čiji je voćnjak bio plavljen godinama.

01

02

Nakon puno priprema i  poslova konačno je i Društveni dom u Merhatovcu dobio svoju svrhu, te je dostupan na korištenje svim mještanima, ne samo Merhatovca, nego i cijele općine. U dom je ugrađena nova PVC stolarija, od ukupno 4 prozora i 1 vrata. Napravljene su plinske instalacije, kupljen je protočni bojler i dva radijatora, te se prostorija konačno može i grijati.

Sveukupno ulaganje iznosilo je oko 55 tisuća kuna. Dom je već i poslužio svrsi. Mladež se okupila i  proslavila rođendan , a mi smo ih “ulovili” u čišćenju prostorija nakon proslave.

03

04

05

Nekoliko puta godišnje selnički osnovnoškolci u suradnji sa učiteljima priređuju  priredbe kako bi nam pokazali što su naučili. Priredbe se održavaju u školskoj športskoj dvorani, koja je jako velika i ima slabo ozvučenje. Zbog toga je načelnik Ervin Vičević odlučio da će Općina Selnica osnovnoj školi  pokloniti razglas vrijedan 27.000,00 kuna.

Poklon je stigao tik prije Božićne priredbe, tako da  su roditelji, rodbina i svi gledatelji konačno mogli u potpunosti čuti dječje nastupe  i uživati u njima.

(m, foto OS)

06

07

08

09

10