ODRŽAN CJELODNEVNI BOŽIĆNI SAJAM U MURSKOM SREDIŠĆU

Tradicionalni Božićni sajam ove je godine u Gradu Mursko Središće okupio 14 što udruga, što pojedinaca. Cijeli dan na Gradskoj tržnici gdje se održavao sajam izmjenjivali su se posjetitelji razgledavajući,kupujući razne proizvode iz domaće radinosti kao i uživajući u odličnim kolačima.

01

Svoje štandove postavile su i tete iz vrtića Maslačak , Dječja maštanja i  Pahuljice. U 17,00 sati  započeo je i službeni program uvodnim pozdravom  kao i Božićnom i Novogodišnjom  čestitkom gradonačelnika Dražena Srpaka svim posjetiteljima sajma.

02

Prekrasni svečani blagdanski program sa pjesmom plesom i kratkim igrokazom izveli su najmlađi vrtićanci , a za njih je svakako najsvečaniji i najradosniji trenutak bio dolazak Djeda Božićnjaka ili Djeda Mraza kako kome više odgovara. U nedostatku snijega Djed je ove godine  sa darovima  došao  do svojih najdražih  umjesto na sanjkama na traktoru. No bez obzira na to torba je bila puna darova na sveopću radost najmlađih koji su njegovo prisustvo iskoristili i za zajedničko fotografiranje za uspomenu na taj lijepi trenutak.

Uz kuhano vino,čaj,slastice druženje je potrajalo još dugo do  kasnih večernjih sati.

(Z. Rihtarec, foto A. Jurak)

03

04