Oaza mira i uživanja – u Murskom Središću otvoren novi salon za masažu i kozmetičke usluge AJNA ART

Gradonačelnik Dražen Srpak prisustvovao otvorenju salona

 U Murskom Središću otvoreni je novi salon za masažu i kozmetičke usluge AJNA ART massage & bodyworks koji pruža visokoprofesionalnu i kvalitetnu uslugu koja će istaknuti ljepotu, ali i utjecati na zdravlje. Uz pregršt kozmetičkih usluga od manikure, pedikure, šminkanja, čišćenja lica,  uz njihove programe moći ćete se opustiti uz više vrsta masaža.

Cilj im je pružiti potpunu i cjelovitu uslugu za njegu i održavanje tijela na jednom mjestu, jer zdravlje i ljepota ne mogu jedno bez drugog. Masaža ili kozmetički tretman se više ne smatra preskupim tretmanom, to je sada nešto što smatramo ključnim za naše cjelokupno zdravlje i dobrobit.

Na poziv vlasnice Melite Šarić jučerašnjem otvorenju prisustvovao je i gradonačelnik Dražen Srpak koji joj je poželio puno sreće u radu te puno zadovoljnih klijenata. Sigurni smo da će salon za masažu i kozmetičke usluge AJNA ART jako brzo postati omiljeno mjesto ljudi koji vole uživati u vremenu za sebe, maknuti se od svih obaveza i zaista opustiti.

Salon za masažu i kozmetičke usluge AJNA ART massage &bodyworks nalazi se na adresi Tekstilna ulica 2 u sklopu poslovnog objekta Nedeljko, pokraj MurakenGym-a. Radno vrijeme salona:

ponedjeljak – utorak            12.00-19.00

srijeda                                      09.00 – 17.00

četvrtak – petak                     12.00 – 19.00

subota                                       09.00 – 12.00 ili prema dogovoru

Detaljne informacije o salonu, programima i cijenama usluga možete pronaći na stranici: https://muraken-gym.com/ajna-art-massage-bodyworks/ ili facebook i instragram stranicama ili na poveznici: https://muralist.hr/gospodarstvo/u-murskom-srediscu-otvoren-novi-salon-za-masazu-i-kozmeticke-usluge-ajna-art-melite-saric/

(Grad Mursko Središće)