Navijačke kape Dika Štik postaju pravi hit! Nabavite ih na velikoj akcijskoj prodaji

Tvrtka Dika Štik iz Vratišinca svakako je, uz ostalo, poznata po proizvodnji vrlo kvalitetnih i vrhunskih kapa koje su koristili i skijaši u Svjetskom kupu. Pošto je upravo u tijeku Svjetsko prvenstvo u nogometu koje se igra u Kataru iz ove tvrtke lansirali su kolekciju navijačkih kapa s prepoznatljivim hrvatskim obilježjima koje postaju pravi hit na tržištu.

U ovo zimsko vrijeme nisu zaboravili ni na djecu, mlade i odrasle kojima su namijenili veliki izbor, pa svatko može pronaći ono što mu se najviše sviđa.

Akcijska prodaja svih zimskih kapa trajati će od 01. 12. do 06.12.2022. U njihovoj prodavaonici koja se nalazi u sklopu firme možete ih nabaviti radnim danom od 7 – 17 sati. Kape možete naručiti i prema dogovoru na telefon 866-466.

Također biti će prisutni na manifestaciji “Advent na MESAP-u” koja se održava 10. i 11. prosinca u Nedelišću, pa pozivaju sve koji će se naći u blizini da ih posjete.

Kako hrvatska reprezentacija igra sve bolje i ima velike izglede da prođe u drugi krug prvenstva, nabavite svoje navijačke kape čim prije jer tako ćete navijati za naše Vatrene te biti u skladu s poslovicom “Kapa glavu čuva”. (rt)