U najsjevernijem gradu vrlo je živo – otvoren krojački obrt „Anna“ i trgovina „Annyer“

Da se Grad Mursko Središće iz dana u dan razvija i širi vidimo po tome što su se otvorile dvije nove trgovine koje su zaista nedostajale u Murskom Središću.

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak posjetio je novootvorena prodajna mjesta u Frankopanskoj ulici u Murskom Središću. Marineli Šmrček, voditeljici razvoja poslavanja, Kristini Nestić, voditeljici prodaje ‘Annyer’ i vlasnici krojačkog obrta ‘Anna’ Svjetlani Škvorc i njihovim djelatnicama poželio je puno poslovnog uspjeha uz poklonjeni mali znak pažnje.

„Annyer“ nudi široku paletu proizvoda za njegu kose, tijela i osobnu higijenu. U ponudi imaju i Essence dekorativnu kozmetiku. Od proizvoda za njegu kose nude posebno profesionalni asortiman, široku paletu boja za kosu, šampona, regeneratora, gelova, lakova i polutrajnih boja za kosu. Dio proizvoda iz izvoznog asortimana nude po jako pristupačnim cijenama kao na primjer losion za ruke i tijelo od 500ml za samo 7,00 kuna ili gelovi za tuširanje već od 4,50 kuna. U ponudi imaju i ekskluzivnu liniju proizvoda za njegu kože lica i tijela.

Krojački obrt „Anna“ nudi širok asortiman odjevnih predmeta poput haljina, tunika, majica, suknji, hlača, tajica, donjeg rublja. Isto tako imaju ženske torbe i novčanike u svim bojama. Od 07. do 21. listopada nude popust od 20% na donje rublje. Svi materijali su pažljivo birani dok su modeli svojim dizajnom i krojem prilagođeni urbanoj ženi. Krojački obrt ima i svoj moto koji glasi „u Anni sam žena kakva želim biti“.

(GMS)