Najnoviji svjetski trendovi u frizerskom salonu Marine Puh u Vratišincu

Iako smo često čuli da se ljepota žene vidi u njenim očima, mnogi bi ipak dali prednost frizuri i njezi kose. Dokaz tome je i otvaranje novih frizerskih salona, a škola za frizere, jedna je od poželjnijih među mladima. Stoga ne čudi činjenica da na području grada Mursko Središće ima više od desetak frizerskih salona. No, nedaleko samoga grada, u Vratišincu krije se novootvoreni salon mlade poduzetne Marine Puh, majstora frizera rodom iz Križovca.

Kako danas možemo birati koji frizerski salon odabrati, odlučila sam porazgovarati s Marinom, što njezin salon čini drugačijim i primamljivijim od ostalih.

 -Novost je što sam počela raditi s voskovima u boji čime pratim najnovije trendove u svijetu, kao što su bojanje- balayage, flombayage, ombre, sombre i ostalo. Naravno, za sve sam to prošla mnogo seminara kako bi svaki od mojih klijenata bio zadovoljan. Uz to, radim s Schwarzkopf professional prestižnim brendom, u salonu imam masažnu stolicu pa tako svaki gost dobiva i opuštajući tretman.

 

S obzirom da je Vaš salon jedini u Vratišincu, vjerujem da su Vam klijenti onda samo s područja Vratišinca, ili?

-Mogu se pohvaliti da sam postala dosta popularna među mladom klijentelom. Kod mene dolaze čak i mušterije iz susjedne Slovenije kako bi isprobale novitete na svojoj kosi.

Tako je i bilo, taman kad sam naišla kod Marine, mlada Laura Žerdin podrijetlom iz Slovenije došla je u Vratišinec po svoj tretman. I to nam je još jedan dokaz da naše frizerke očito „dobro znaju svoj posao!“ Dobila sam tako i ja svoju frizuru, sve su to čari novinarskoga posla. Pohvalna je stvar, još samo za kraj, kaže Marina, bitno je održati kvalitetu rada i ostvariti željeni cilj. Jer kao što je i sama vidjela, dobar glas se daleko čuje – pa i van granica!

(tekst i foto Martina Šoltić)