Na Zalešću započela druga faza izgradnje Ribičkog doma, na Šuderki druga faza izgradnje tribina pri kraju

Na ribnjaku Zalešće započela je druga faza izgradnje Ribičkog doma. Nakon što se već prije postavljeni temelji u ovoj fazi djelatnici tvrtke Tekeli inženjering projekt M. Središće započeli s radovima u drugoj fazi u koju ulazi stavljanje objekta pod krov te kompletno zatvaranje objekta. Prema riječima predsjednika društva Stjepana Lisjaka vrijednost ovih radova iznosi 423.000,00 kuna. Momentalno se postavljaju velike glavne nosive grede, pa već sada objekt dobiva svoj izgled.

Treba naglasiti da je Grad Mursko Središće  taj koji iz gradskog proračuna kroz financiranje udruga izdvojio najviše  sredstava za ovaj još jedan važan kapitalni objekt središćanskog sporta.

Kako su u isto vrijeme na Šuderki  također polako privodi kraju i druga faza izgradnje tribina i pratećih prostorija.Damir Cilar predsjednik Rudara  rekao nam je da  je vrijednost ovih radova u drugoj fazi iznosi  260.000,00 kuna, te se nadamo da će se uskoro krenuti i u izgradnju atletskog stadiona u ulici F. Koroša, gdje prije svega treba urediti vlasničke odnose.

(tekst:  Zlatko Rihtarec  foto: rt; Zlatko Rihtarec)