MONKEYZ CREATIVE STUDIO – Središćanka i Zagrebčanin osnovali tvrtku gdje dobre ideje postaju izvrsne

Monkeyz je novo osnovani kreativni studio čiji se poslovni prostor nalazi u Zagrebu. Osnivači studija su dizajneri Ivan Slunjski iz Zagreba i Melani Petković iz Murskog Središća, koje je ljubav prema dizajniranju i tehnologiji spojila, te potakla na otvaranje vlastite tvrtke. Foreo, Lelo, KK Cedevita, Intimina, Watson Medical samo su neki od velikih imena s kojima su imali priliku raditi, u svega nepunih dva mjeseca koliko su otvoreni.

U doba kad su internet i tehnologija na vrhuncu svog postojanja, gotovo da je nemoguće zamisliti poslovanje i pritom zaobići razne nove medije i njihove mogućnosti za bolje poslovanje. Naravno teško je sve pohvatati, jer iziskuje puno vremena, znanja i iskustva. Mediji su produžeci ljudskih osjetila. Kao što je televizija produžetak naših očiju, monkeyz creative studio možete zamisliti medijom koji će interpretirati potrebe vašeg poslovanja u kreativni rad. Možda kumov mali može složiti logotip, no može li učiniti da on govori o vašem poslu i pritom da vam unaprijedi poslovanje? Monkeyz creative studio obuhvaća širok sprektar multimedije, a ovo su usluge koje nude:

IZRADA WEB STRANICA I SADRŽAJA ZA WEB

Vaša web stranica vrlo je važan marketinški alat. Uvodi vašu tvrtku potencijalnim klijentima, informira svijet o vašim proizvodima, uslugama i ostavlja dojam o vašem brandu i stilu. Stvaranjem privlačnih, informativnih i učinkovitih web stranica, Monkeyz će vam pomoći da dođete do svijeta mreže i poboljšate svoje poslovanje.

IZRADA ILUSTRACIJA

Izuzetan sadržaj zahtijeva sjajne vizuale kako bi bio zamijećen. Ilustracije pružaju prekrasan odmak od fotografija koje susrećemo svakodnevno. Učinkovite grafike i ilustracije upadaju u oči, te pomažu kod pričanja priče. Pružaju priliku za komuniciranje jer sažimaju ideju. Omogućuje vam da se izražavate na učinkovit način i otvaraju prostor za maštu, što vašu poruku može učiniti snažnom i živom.

DIZAJN PRINT MATERIJALA

Print materijali su svuda oko nas i ukoliko su kvalitetno napravljeni, postaju moćan alat u svijetu marketinga, koji će vaš brand povezati direktno sa vašim klijentima. Iskoristite print materijale kao svoju prednost.

IZRADA LOGOTIPA I BRENDIRANJE

Vaš brand je najvažnija stavka koju vaša tvrtka posjeduje. Postavlja standard za sve što slijedi i mjesto gdje se vaš marketing rađa. Ono predstavlja vas i ostavlja prvi dojam o vama. Monkeyz će vam pomoći da vaši klijenti znaju tko ste vi!

MARKETING NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

U današnjem svijetu, društvene mreže su najbrži način da potencijalni kupci dođu do vas. Način na koji tražimo informacije potpuno je promijenjen, a publika traži tvrtke s kojima se mogu povezati. Jednim klikom možete pokrenuti izravne, ciljane komunikacije. Možemo vam pomoći u izgradnji povjerenja, povećati promet na webu i poboljšati poslovanje.

Monkeyz creative studio garantira individualni pristup svakom klijentu i ideji, iz razloga što im je iznimno važno razumijeti potrebe klijenta, kao i obostrano zadovoljstvo. Monkeyz creative studio poziva vas da zajedno s njima pomićete granice kreativnosti.

Više infomacija možete dobiti njihovoj web stranici www.monkeyz-studio.com ili im se javite direktno na mail info@monkeyz-studio.com.

Monkeyz creative studio također možete podržati i pratiti na Facebook stranici:
www.facebook.com/monkeyzcreativestudio