Moja poduzetna Hrvatska – prijavite se na Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova

Poštovani,

i ove godine sa zadovoljstvom Vas pozivamo na sudjelovanje u Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova „Moja poduzetna Hrvatska“ u 2018. godini. Riječ je od prodajno-izložbenim festivalima koje je Styria media grupa – Hrvatska (Večernji list, Poslovni dnevnik, 24sata) u prošloj godini uspješno organizirala na 14 lokacija diljem Lijepe naše.
Projekt predstavlja idealnu priliku za predstavljanje malih i srednjih poduzetnika na sajmovima širom Hrvatske te njihovih proizvoda i usluga, ali i mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata i međusobnih povezivanja uz snažnu medijsku podršku s ciljem proširenja i unapređenja poslovanja.
Sajmovi će se u sklopu Festivala u 2018. godini održati na atraktivnim centralnim lokacijama.

Ovim putem obavještavamo sve zainteresirane koji žele prezentirati svoje proizvode ili usluge da se prijave za besplatno sudjelovanje na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova “Moja poduzetna Hrvatska” u Koprivnici 28. travnja  i Čakovcu 5. svibnja na mail adresu: Mojapoduzetnahrvatska@vecernji.net s naznakom u kojem Gradu želite izlagati.
Prijave se primaju do popunjavanja kapaciteta. Prostor za izlaganje ustupa se bez novčane naknade, a zavisne troškove smještaja i prijevoza pokriva izlagač.
U privitku se nalazi prijava za sudjelovanje.
Detaljnije informacije možete pronaći na web adresi http://www.poslovni.hr/festivali/o-projektu

S poštovanjem,
Večernji list, Poslovni dnevnik, 24 sata

Datum:

Mjesto:

*KOTIZACIJA za izlaganje  se ne naplaćuje