MINISTAR DARKO HORVAT SA SURADNICIMA PREDSTAVIO MJERE I POTICAJNE PROGRAME U M. SREDIŠĆU

Ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat sa suradnicima u utorak 05. rujna 2016.g. u Murskom Središću održao je informativnu radionicu „MINPO je tu za vas“. Informativna radionica održana je s ciljem da se potencijalnim prijaviteljima pruže detaljne informacije o natječaju i natječajnoj proceduri. Ministar je predstavio mjere i poticajne programe Ministarstva poduzetništva i obrta, i to: „E-impuls“, „Kompetentnost i razvoj Malog i srednjeg poduzetništva“, „Podrška razvoju Malog i srednjeg poduzetništva u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela“, „Inovacije novoosnovanog Malog i srednjeg poduzetništva“, Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima i Naukovanje za obrtnička zanimanja.

02

Ministarstvo poduzetništva i obrta 21. srpnja 2016. g. objavilo je Poziv za dostavu projektnih prijava „E – impuls“. Poziv je namijenjen poticanju investicija u početna ulaganja povezana s osnivanjem nove poslovne jedinice ili proširenjem kapaciteta postojeće poslovne jedinice u sektorima proizvodnje i proizvodnih usluga.

03

Predsjednik uprave Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG BICRO Vjeran Vrbanec poduzetnicima i obrtnicima predstavio je financijske instrumente koji će im omogućiti povoljne kreditne aranžmane.
Na informativnoj radionici prisustvovali su poduzetnici i obrtnici s područja Grada Mursko Središće i okolnih općina.

04

Prezentacije informativne radionice možete preuzeti na sljedećim linku.

https://drive.google.com/file/d/0B2eZGN9I3qgRcDJzdkdnUEpUUzJLMEtBSGhMRlhmT3NWZXl3/view?usp=sharing

Grad Mursko Središće

05