MESNICA „RAVLIĆ“ DOBIVA 3 PARKIRALIŠNA MJESTA NA PRISTUPNOJ CESTI

Na današnjoj sjednici stručnog kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće donesen je zaključak o uređenju pristupne ceste do Gradske uprave u centru Murskog Središća, na način da će se uz cestu urediti i iscrtati tj. označiti 3 parkirališna mjesta za potrebe stranaka mesnice „Ravlić“.

Mesnica „Ravlić“ navedeni zakup prostora za parkirališna mjesta godišnje će plaćati 1.505,00 kn (prema važećoj Odluci o porezima Grada Mursko Središće – za korištenje javne površine), te je uplatila i jednokratni iznos od 1.000,00 kn za postavljanje propisanih znakova i iscrtavanje parkirališnih mjesta. Parkiranje će biti dozvoljeno isključivo na označena 3 parkirališna mjesta i to za potrebe stranaka mesnice „Ravlić“ u trajanju parkiranja od maksimalno do 15 minuta.

Mole se građani da parkiraju isključivo na označena 3 parkirališna mjesta i isključivo za potrebe kupnje u mesnici, a u cilju provođenja nesmetanog odvijanja i sigurnosti prometa nadzor parkiranja striktno će vršiti referent za komunalno redarstvo Drago Belše. (rt)