MALI VRTIĆANCI ZAHVALILI “SOBOČAN INTERIJERIMA”

Mjesec prosinac nije samo mjesec darivanja već  su to dani kada se prisjećamo svega lijepoga što nam  se dogodilo u tijeku protekle godine. Tako su  se i mališani dječjeg vrtića “Maslačak” sa svojom ravnateljicom Spomenkom Cilar te svojim tetama prisjetili onih koji su im pomogli da njihovi trenuci boravka u njihovom vrtiću   budu lijepi i ugodni.

sob 2

Svakako prvi među prvima bili su u tvrtki “Sobočan interijeri d.o.o. iz M. Središća koji su im svojom donacijom jako puno pomogli na opremanju njihove vrtićke kuhinje . Kako bi im se zahvalili na tom lijepom daru odlučili su ih posjetiti u ove predblagdanske dane te im čestitati Blagoslovljen Božić i Sretnu Novu 2015. godinu.

sob 3

U prostorima firme dočekao ih je jedan od rukovodioca firme Dejan Sobočan ugodno iznenađen njihovim dolaskom. U ime vrtića i Grada M. Središća ravnateljica Spomenka Cilar zahvalila se cijeloj firmi te predala  zahvalnicu i mali prigodni poklon vrtićanaca za njihov plemeniti čin.

sob 8

sob 7

sob 4

Gradonačelnik Dražen Srpak   također se zahvalio u ime grada na njihovoj plemenitoj gesti i napomenuo da  je firma ” Sobočan interijeri” uvijek tu kada treba pripomoći.   U ime firme zahvalio se Dejan Sobočan rekavši da su oni uvijek bili spremni pomoći , a to će činiti i u buduće koliko to bude u njihovoj moći.  Plesom i pjesmom zahvalili su se najmlađi što je zainteresiralo i same radnike firme koji su ih nagradili pljeskom , a nakon toga   su krenuli na  grickalice i sokove koje im je priredio domaćin.

sob 5

sob 6

Dječja znatiželja je prevagnula kao i uvijek te su im domaćini objasnili i pokazali čime se bave te kako nastaju njihovi proizvodi provevši ih laganom šetnjom kroz njihove hale.  Uz još jedno veliko hvala i čestitke povodom nadolazećih blagdana puni dojmova vrtićanci su se vratitli u  svoj Maslačak .

(tekst i foto Z. Rihtarec)

sob 10

sob 11

sob 12

sob 14

sob 15

sob 16

sob 17

sob 18

sob 19