LJETO UZ MURU – PRIJAVITE SE NA 6. SAJAM DOMAĆIH PROIZVODA

U sklopu manifestacije “Ljeto uz Muru” 2015., 08. kolovoza 2015.g. (subota) s početkom u 18,00 sati održati će se 6. Sajam domaćih proizvoda na šetnici uz rijeku Muru. Vrijeme završetka sajma nije određeno iz razloga što će na parkiralištu uz šetnicu u 21,00 sati započeti koncert MIROSLAVA ŠKORE.

Dana 08. kolovoza 2015. godine (subota) po šesti puta održat će se „Sajam domaćih proizvoda“ na šetnici uz rijeku Muru. Na sajmu bi se trebali prezentirati proizvođači domaćih proizvoda, npr. medari, vinari, bučina ulja, kolači, košaraši, proizvođači sireva, rakija, mlinaca,  nakit, suveniri, cvijeće…

TZ Grada Mursko Središće osigurava prostor, štand, a izlagač bi trebao „aranžirati“ svoj štand proizvodima i logotipom ili pak natpisom naziva izlagača. Izlagači po želji mogu osigurati struju (uz prethodnu najavu). Nakon 04.08. turistička zajednica će izraditi plan postavljenja štandova i prigodne letke tako da će svi izlagači imati unaprijed određeni smještaj, a putem letaka biti će predstavljeni posjetiteljima sajma. Sajam je prezentacijsko-prodajnog karaktera.

Početak sajma je u 18,00 sati, a svi izlagači trebali bi početi sa uređivanjem štanda oko 17,00 sati kako bismo na vrijeme bili spremni. Vrijeme završetaka sajma nije određeno iz razloga što će na parkiralištu uz šetnici  u 21,00 sati započeti koncert Miroslava Škore tako da sajam može usporedno trajati bude li interesa posjetitelja do kasnijih noćnih sati tj. izlagači mogu ostati po želji. Usporedno s Sajmom domaćih proizvoda na šetnici uz Muru, u organizaciji Rudarskog zbora održati će se „6. Murska alka“, zabavno ekipno natjecanje. S obzirom na limitirani prostor i već sada prijavljeni veliki broj izlagača, molimo potencijalne izlagače da se što prije jave kako bi mogli osigurati svoje mjesto na sajmu.

Prijaviti se možete na br. mobitela 098/347-403 Maja Kramar ili putem e-mail-a: turistickazgms@gmail.com ili na fax: 040/370-772. Rok prijave je 04.08.2014. godine.

(m, foto Tin Tomanić)

DSCN9214