Ljeto uz Muru 2018. – prijavite se na Sajam domaćih proizvoda i predstavite na HR2 u emisiji Mirka Fodora

U sklopu manifestacije “Ljeto uz Muru 2018.” 14. srpnja 2018.g. (subota) s početkom u 09,00 sati održati će se 9. Sajam domaćih proizvoda na šetnici uz rijeku Muru. Vrijeme završetka sajma nije određeno iz razloga što će na parkiralištu uz šetnicu održavati brojna događanja.

Dana 14. srpnja 2018. godine (subota) po deveti put održati će se „Sajam domaćih proizvoda“ na šetnici uz rijeku Muru. Na sajmu bi se trebali prezentirati proizvođači domaćih proizvoda, npr. medari, vinari, bučina ulja, kolači, košaraši, proizvođači sireva, rakija, mlinaca,  nakit, suveniri, cvijeće…

Turistička zajednica Grada Mursko Središće osigurava prostor, štand, a izlagač bi trebao „aranžirati“ svoj štand proizvodima i logotipom ili natpisom naziva izlagača. Izlagači po želji mogu dobiti struju (uz prethodnu najavu). Nakon 10.07. Turistička zajednica će izraditi plan postavljenja štandova  tako da će svi izlagači imati unaprijed određeni smještaj. Sajam je prezentacijsko-prodajnog karaktera.

Početak sajma je u 09,00 sati, a svi izlagači trebali bi početi sa uređivanjem štanda oko 08,00 sati kako bismo na vrijeme bili spremni. Vrijeme završetaka sajma nije određeno te izlagači mogu ostati po želji. Usporedno s Sajmom domaćih proizvoda na šetnici uz Muru snimati će se izuzetno slušana emisija “Sunce na prozorčiću”  koju će voditi veoma poznati voditelj Mirko Fodor te će svi izlagači Sajma domaćih proizvoda dobiti mogućnost promocije svojih proizvoda na Hrvatskom radio 2. program (HR2) koji ima veliku slušanost diljem cijele Lijepe naše.

Usporedno s time na šetnici uz rijeku Muru održati će se smotra kulturno umjetničkih društava iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Bosne.  S obzirom na limitirani prostor  već sada molimo potencijalne izlagače da se što prije jave kako bi mogli osigurati svoje mjesto na sajmu.

Prijaviti se možete na broj mobitela: 099 337 92 50, putem e-mail-a: grad-mursko-sredisce@ck.t-com.hr ili na fax: 040/370-772. Rok prijave je 10.07.2018. godine.

(GMS, Marta Tuksar, foto: arhiva Muralista)