KAYMU. HR OD SADA I NA BESPLATNOJ APLIKACIJI ZA ANDROID

Nakon samo nekoliko mjeseci poslovanja u Hrvatskoj, Kaymu.hr razvio je i mobilnu aplikaciju koju od 16. veljače 2015. godine besplatno mogu preuzeti svi vlasnici pametnih telefona i tableta koji rade na Androidu.

Ova mobilna aplikacija razvijena je kako bi korisnicima omogućila još lakšu i bržu online kupnju na Kaymu.hr. Aplikacija će korisniku ponuditi cjelokupnu ponudu proizvoda s našeg webshopa, intuitivnu, user friendly navigaciju i jednostavnije korištenje računa na web stranici kojim od sada možete upravljati i u hodu.

Mobilnu aplikaciju Kaymu možete besplatno skinuti na Google Play Storeu ili klikom na ovaj link.

Što je Kaymu.hr?

 

Naš model poslovanja bazira se na približavanju lokalnih kupaca malim, srednjim i velikim tvrtkama – jednima nudimo odličnu platformu za oglašavanje svojih proizvoda, istovremeno ih podupirući u poslovanju, a drugima sigurno mjesto za online kupnju.

Kaymu u Hrvatskoj posluje od lipnja 2014. godine, a trenutačno se na našoj platformi oglašava oko 250 poznatih partnera i brendova (HGSpot, Dockers, Top moda, Franc music shop…). Posebno smo ponosni na suradnju s Kostimi.hr koji su totalno rasturili ovogodišnju fašničku prodaju preko naše stranice.

Među više desetaka tisuća proizvoda koji se trenutačno nalaze na Kaymu.hr sigurno ćete pronaći nešto za sebe i svoje najmilije, a uz novu aplikaciju sada možete kupovati gdje god se nalazili. (Davor Igric)

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed