KAKO USPJEŠNO NAPISATI I PRIJAVITI PROJEKT ZA EU FONDOVE?

POZIVNICA ZA RADIONICU U ČAKOVCU

 

 

EU FONDOVI: KAKO USPJEŠNO NAPISATI I PRIJAVITI EU PROJEKT U MALOM I SREDNJEM PODUZETNIŠTVU, POLJOPRIVREDI I SEOSKOM TURIZMU?

koja će se  održati u Čakovcu 11. lipnja 2015. (četvrtak) od 9.00 do 15.00 sati na adresi 

Hrvatska Gospodarska Komora – Županijska Komora Čakovec

Ivana Gorana kovačića 2, 44 000 Čakovec

KOJI JE CILJ RADIONICE?

Cilj ovog praktičnog treninga je naučiti polaznike kako pripremiti projektni prijedlog i proračun projekta  za malo i srednje poduzetništvo, turizam i poljoprivredu   te ih pripremiti za sudjelovanje na nadolazećim natječajima, a sve to na temelju konkretnih  primjera.

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?

Građanima, tvrtkama i institucijama koje se žele osposobiti  za pripremu i provođenje projekata financiranih iz EU fondova iz oblasti malog i srednjeg poduzetništva, turizma i poljoprivrede .

KOJE ĆE VJEŠTINE POLAZNICI STEĆI NA RADIONICI ?

Nakon radionice polaznici/ce će steći osnovne vještine za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova u oblasti malog i srednjeg poduzetništva, turizma i poljoprivrede.

KOJA  JE CIJENA RADIONICE i ŠTO JE UKLJUČENO U CIJENU?

Cijena radionice iznosi  690,00 kn po osobi. Na cijenu se ne obračunava PDV. Cijena uključuje edukaciju na radionici, sve materijale, individualno savjetovanje na radionici, te 20% popusta na sve usluge tvrtke Eurho Consulting u periodu od 12 mjeseci. Za polaznike radionice osigurani su materijali sa radionice. Po završetku radionice polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o pohađanju radionice.

KAKO SE PRIJAVITI?

Kako biste osigurali svoje mjesto na radionici, ispunite  prijavnicu i nakon primljenog predračuna potrebno je uplatiti navedeni iznos na račun IBAN  HR4723600001102368052, uz opis plaćanja „Za radionicu  uz poziv na broj predračuna“.

Dokaz o uplaćenoj kotizaciji  i prijavnicu pošaljite e-mail-om na info[email protected]

Radujemo se Vašem dolasku!

Eurho Consulting

www.eurhoconsulting.hr