Kako posjetiti tržnicu iz udobnosti vlastitog doma? Odgovor imaju plodovi.hr

Personalizirani sir s raznim dodacima rađen po narudžbi ili svježa paprika ubrana direktno iz vrta istog jutra samo tebe. Zvuči sjajno, zar ne?

Dok određena namirnica iz supermarketa stigne na naš stol, u prosjeku je prešla već 2400km. Zato plodovi.hr, u samo par klikova, nude jednostavno i brzo, tjedno naručivanje domaće hrane lokalnih OPG-ova..

Dakle, Plodovi.hr su online tržnica hrvatskih OPG-ova koja domaće proizvode dostavlja na vaš prag u roku od 48 sati.

Preko Plodovi.hr, direktno komunicirate i naručujete od proizvođača, a mlada ekipa iza tehnologije brine da sve bude jednostavno i bez greške. Jednostavna aplikacija omogućava kupcu pregled svih proizvoda u trgovini te dostavu raznovrsne košarice proizvoda od više OPG-a. Broj proizvoda za narudžbu je neograničen, a svaka se narudžba isporučuje u u jednom paketu. Glavna misao vodilja je podržati i održati hrvatsku proizvodnju, upoznati ljude s lokalnom ponudom, opskrbiti obitelji hranom proizvedenom na hrvatskim poljima i dostaviti krajnjem korisniku uistinu svježe namirnice ubrane prije nekoliko sati.

Mladi Osječanin Ivan Lauc pokrenuo malu firmu velikog srca, koja nakon samo 2 godine  poslovanja broji 6 zapolesnika.

“U pandemijskim, dotad neviđenim uvjetima, kupci ni proizvođači prvi puta nisu imali alternativu za odlazak na tržnicu. To nas je sve natjeralo da se suočimo s novim izazovom i prilagodimo situaciji . Osjetili smo nužnost pronalaska jednostavnog i svima pristupačnog rješenja. U kratkom smo vremenu uspjeli realizirati ideju i u ova čudna vremena direktno spojili dva kraja istog lanca: proizvođača i kupca. ”  kaže Ivan, dodajući još:

“Jedini način povećanja konkurentnosti proizvođača (u odnosu na industrijalizirane prehrambene lance) je dostava svježih proizvoda izravno kupcima. Nakon svakodnevnog rada u polju, sve gorih i nepredvidivih klimatskih promjena zbog kojih je budućnost neizvjesna, smatramo da još i ta odgovornost ne treba biti na proizvođaču. Biti OPGovac u današnjim tehnološkim uvjetima treba biti mnogo jednostavnije, a ne kompliciranije i teže.

Plodovi se kurirskom službom dostavljaju diljem Lijepe naše. Paketi se šalju svakog utorka, a ovisno o pristupačnosti mjesta u koje naručujete, isporuka traje 24-48 sati.

Dostavna služba plodova.hr u Osječko-baranjskoj županiji obavlja dostavu dva puta tjedno, utorkom i subotom.

Mlada entuzijastična osječka ekipa iz Plodovi.hr nudi rješenje za sve koji žele jsti ‘iez naše zemlje’ te pomoći lokalnom proizvođaču, prijatelju ili susjedu prodati svoje vrijedno stečeno ‘blago’.

“Sve pohvale, uvijek je sve lijepo sortirano i proizvodi su svježi, dostavljači ljubazni. Toplo preporučujem, tko ne voli i nema vremena obilaziti štandove na tržnici ovo je idealna ušteda vremena i zna se porijeklo proizvoda.” kaže Jasminka P.K., redovni kupac Plodova u Osijeku.

(Plodovi.hr)