Grad Mursko Središće sudjelovati će na 6. međunarodnom sajmu investicijskih projekata Rexpo 2017.

Grad Mursko Središće dana 30. studenoga i 01. prosinca 2017. godine sudjelovait će na 6. međunarodnom sajmu investicijskih projekata Rexpo 2017. Kako bi se što više unaprijedilo i poticalo investicijsko okruženje, Grad Mursko Središće predstavljati će domaće tvrtke koje predstavljaju Grad koji se temeljito razvija na gospodarskoj razini.

Grad će na Rexpo-u izložiti projekt razvoja Gospodarske zone Brezje koja se ciljano razvija kroz komunalnu infrastrukturu koja obuhvaća mogućnost priključenja na vodovodnu, plinsku, elektroopskrbnu mrežu, a od 2020. godine i priključak na kanalizacijsku mrežu.

 Od gospodarskih djelatnosti koje se nalaze na području Grada najznačajnije su visoka klasa proizvodnje i opremanja objekata, tekstilna i strojarska industrija, graditeljstvo te ugostiteljstvo. Kako će izgledati samo predstavljanje Grada na Rexpo-u može pogledati u letku ili dođite osobno u Zagreb na lokaciju: City Plaza Event centar i podržite svoj Grad Mursko Središće kao novo gospodarsko središte sjevernih vrata Hrvatske.

Na ovom linku možete pogledati kako će izgledati predstavljanje Grada Mursko Središće:

https://issuu.com/inesmucic7/docs/6._rexpo_sajam_-_letak

(GMS)