Grad Mursko Središće: Prijava štete od prirodne nepogodne – mraz

OBAVIJEST POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČIMA S PODRUČJA GRADA MURSKO SREDIŠĆE – PREDAJA PRIJAVA ŠTETE OD ELEMENTARNIH NEPOGODA (MRAZ)

 

Dana 21. travnja 2021. godine župan Međimurske županije donio je Odluku o proglašenju prirodne nepogode – mraza popraćenog sjevernim vjetrom od 05. do 16. travnja 2021. godine čija je posljedica smrzavanje, oštećenje i očekivano značajno umanjenje ovogodišnjeg uroda u voćnjacima te na pojedinim povrtlarskim i ratarskim kulturama.

Grad Mursko Središće – Povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda poziva poljoprivredne proizvođače sa svog područja da na email: [email protected] ili osobno u Gradsku upravu dostave prijavu štete od prirodne nepogode čiji obrazac je dostupan na web stranici Grada Mursko Središće – www.mursko-sredisce.hr  Rok za podnošenje prijava je do 07. svibnja 2021. godine do 17. svibnja 2021. godine do 16:00 sati.

Grad Mursko Središće će po zaprimljenim prijavama iste obraditi, unijeti u Registar šteta od elementarnih nepogoda te dostaviti Županijom povjerenstvu za procjenu štete od elementarnih nepogoda.

(Grad Mursko Središće)