Gospodarstvenik Đuro Bel o poslovanju u vrijeme pandemije virusa COVID-19

Tvrtka BRID d.o.o. smještena je u centru Čakovca na glavnome trgu, Trgu Republike, u Robnoj kući „Međimurka“ na drugom katu. Glavna djelatnost BRIDA je opremanje uredskih prostora, škola, vrtića, a najpoznatija je po opremanju sportskih dvorana na kojim poslovima radi već dvadeset godina i to po cijeloj Lijepoj Našoj i susjednim zemljama.

Zastupnik je poznatog proizvođača sportske dvoranske opreme ELAN iz Slovenije. Osim opremanja navedenih objekata BRID se bavi opremanjem stanova, kuća, apartmana i kuća za odmor. Namještaj za opremanje vašeg doma možete razgledati u SALONU NAMJEŠTAJA I OPREME na 2. katu RK MEĐIMURKA.

U BRIDU vam nude idejna rješenja namještaja i opreme za sve prostore stanovanja. Osim toga imaju vlastitu dostavu i montažu namještaja u vašoj kući ili stanu. Odabrani namještaj možete kupiti za gotovinu uz popust, kartice i na odgođeno plaćanje bez kamata. Dođite u Salon namještaja BRID i uvjerite se u širinu asortimana, kvalitetni namještaj i ljubazne i stručne djelatnike.

U nastavku pogledajte video intervju sa suvlasnikom tvrtke gospodinom Đurom Belom o poslovanju u vrijeme pandemije virusa COVID-19. Napomenimo i to da je Đuro Bel i predsjednik Zrinske garde Čakovec.

(Pavo Jazvić)

VIDEO INTERVJU: