FOTO Žene poduzetnice Međimurja: Održan je treći po redu WoW Fashion Show!

Treći po redu WoW Fashion Show održan je u petak, 05. travnja 2024. u prostoru META bar u Čakovcu u organizaciji udruge Žene poduzetnice Međimurja u svrhu promocije usluga i proizvoda frizerskih, kozmetičkih i krojačkih poslovnih subjekata i brendova.

Ovog puta, event je spojio uspješne priče međimurskih i regionalnih poduzetnica i brendova, ali i onih koji će tek krenuti putem poduzetništva. Upravo zato je posebno mjesto pripalo učenicima Gospodarske škole Čakovec smjera modni tehničar, koji su na eventu predstavili svoju viziju fashion kreativnosti.

Cijeli program vodio je Bruno Kontrec, a održana je i tombola za publiku s prekrasnim poklonima koje su pripremile članice udruge Žene poduzetnice Međimurja i fashion dizajnerice revije.

Samom završnom revijom svih modela prikazan je rezultat rada sudionica u tri looka: Vintage Vanity, Retrospektiva i Vegas baby.

Za frizure se pobrinuo HAIRSTYLE TEAM: FS STIL iz Goričana vlasnice salona Tajane Čevizović uz pratnju Simone Švenda i Ane Šupljika.

Za MAKEUP modela su zaslužne Kristina Strniščak iz Kozmetičkog salona Kristina, Marijana Tisaj, MT studio ljepote i Nika Modlic – AN beauty.

DRESSUP TEAM koji se pobrinuo za modni look: Modna Sova vlasnice Branke Sovar, JET LAG studio vlasnice Jasmine Arnautović i Gospodarska škola Čakovec pod vodstvom mentorice Ines Ciglarić.

Naše modelice nosile su unikatni NAKIT Dallay Marra iza kojeg ponosno stoji Marija Cvetko, a promotorica cijelog eventa bila je Severina Lajtman.

Tijekom programa posjetitelji su uživali uz Fakustix bend, a DJ Tesh zaslužan je za odličnu zabavu na after party-u.

Zahvaljujemo svima koji su se uključili u dobrovoljno prikupljanje donacija za kupnju potrebne stručne literature za Centar za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID.

Hvala WoW modelima: Drvenkar Dijana, Esmeralda Slaviček, Martina Zadravec, Jasmina Smrtic, Andreja Kovačić, Rahela Magdalenić, Karla Zanjko, Dina Novak, Lana Žganec, Severina Lajtman, Elena Gudlin, Ivanka Nađ.

Posebna zahvala donatorima, sponzorima i svima koji su podržali WoW Fashion Show:

META bar

Digiteca

Grid Media

Yaya tvornica čokolade

Good Spirit

Lady DI, studio za masažu

Trgovina Valerija

Obiteljsko pčelarstvo Trstenjak

Modna Sova

JET LAG studio

Arya, obrt za usluge

Ti Art Ceramics

Anasta

Salončić 24

Studio Hara

Cyber Look

Metis kozmetika

Jasmina Hadela

Anita Horvat

Ranasa Design

Mesnica Mihalić

A.Consulting

Za cjelokupnu organizaciju pobrinule su se Janja Varga, predsjednica udruge i autor projekta;

Anja Švoger, tajnica udruge i kao službeni fotograf eventa Voge arts i Tatjana Zoka, I-Storia,

PR i marketing.

Vidimo se i sljedeće godine!

Žene Poduzetnice Međimurja