FESTIVAL PODUZETNIŠTVA, OBRTA I OPG-ova NA ŠETNICI UZ MURU

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sudjelovanje u Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova – „Moja poduzetna Hrvatska“ koji će se održati 05.05.2017. godine (petak) od 10,00 do 18,00 sati na šetnici uz rijeku Muru u Murskom Središću. Riječ je o prodajno-izložbenom festivalu kojeg je Styria media grupa – Hrvatska (Večernji list, Poslovni dnevnik, 24sata) već drugu godinu zaredom organizira diljem Lijepe naše. Za sudionike Festivala omogućeno je besplatno izlaganje.

Projekt predstavlja idealnu priliku za predstavljanje malih i srednjih poduzetnika na sajmovima širom Hrvatske te njihovih proizvoda i usluga, ali i mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata i međusobnih povezivanja uz snažnu medijsku podršku s ciljem proširenja i unapređenja

Ovim putem obavještavamo sve zainteresirane koji žele prezentirati svoje proizvode ili usluge da se prijave za besplatno sudjelovanje na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova “Moja poduzetna Hrvatska” putem prijavnice „Moja poduzetna Hrvatska“. Prijavnicu možete poslati na mail adresu: [email protected] ili na fax: 040 370 772.

(GMS)

0102