EDUKACIJA O EKOLOŠKOJ I BIODINAMIČKOJ POLJOPRIVREDI

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA poziva vas na edukaciju pod nazivom „Dodana vrijednost u poljoprivrednoj proizvodnji – ekološka i biodinamička poljoprivreda“.

Cilj edukacije je potaknuti poljoprivredne proizvođače na bavljenje alternativnim pravcima u poljoprivrednoj proizvodnji kao što su ekološka i biodinamička poljoprivreda.

Naime, suvremena poljoprivreda temelji se na intenzivnim proizvodnim sustavima koji su prvenstveno usmjereni postizanju visokih prinosa što se negativno odražava na okoliš i njegove pojedine komponente. Upravo zbog toga, ideja je poljoprivrednim proizvođačima približiti alternativne pravce u poljoprivrednoj proizvodnji koji su, osim na proizvodnju kvalitetnih prehrambenih namirnica, usmjereni i na očuvanje okoliša, posebice neobnovljivih prirodnih resursa.

Edukacija će se održati 13. prosinca 2016. godine u 10 sati u prostorijama Tehnološko – inovacijskog centra Međimurje, na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec (multimedijalna dvorana, prizemlje lijevo).

 

01

Sudjelovanje na edukaciji je BESPLATNO.

Prijaviti se možete na sljedećoj POVEZNICI i na službenoj internetskoj stranici REDEA-e ili putem telefonskog poziva na broj 040 395 586.

Molimo vas da svoj dolazak najavite najkasnije do 9. prosinca 2016. godine.

Više informacija o edukaciji nalazi se u privitku maila.

Sandra Polanec Marinović, direktorica (foto: LAG Mura-Drava)