DNEVNO SVJEŽE JABUKE U PONUDI PZ ČAKOVEC U MURSKOM SREDIŠĆU

Poljoprivredna ljekarna PZ Čakovec Skladište Mursko Središće ul. Josipa Broza 2 ovih dana svoj već bogati asortiman proizvoda upotpunila je  za mještane M. Središća i okolice sa nekoliko veoma atraktivnih i potrebitih proizvoda.   Prije svega tu je veliki asortiman jabuka sa dnevno svježom dostavom iz ULO hladnjače iz Čakovca. Svakako je potrebito naglasiti da je tako skladištena jabuka daleko kvalitetnija te zadržava kvalitetu  svježine netom ubranog voća.

02

U ponudi su jabuke idared , Jonagold , zlatni delišes , braeburn te granny smith . Cijena jabuka kreće se u rasponu od 1 kn  pa do 5,50 kn  po kilogramu , a sve ovisi o klasi i kvaliteti te kalibraži same jabuke.

03

Tu su zaštitna sredstva , sjemenska roba , umjetna gnojiva ( mineralna i organska ) , stočna hrana (TSH Čakovec , Koka Varaždin) ,narudžba  jednodnevnih pilića ( valionica Koka Varaždin) i ono što je još dodatno interesantno to je prodaja drvenog ugljena ( uvoz iz BiH) u zimskim mjesecima.

04

Mlinska mjenjačnica također se nalazi u polju njihova djelovanja , a već godinama vrše otkup pšenice i kukuruza. Sklapaju kooprantske ugovore za proizvodnju šećerne repe ,kukuruza , jabuke , proizvodnju tikvinih koštica. Butelje Vinogradarstva i podrumarstva Preininger d.o.o. Čakovec također se nalaze u njihovoj ponudi.

05

Nakon  upoznavanja sa tako širokim asortimanom proizvoda svakako vam preporučamo da ih posjetite jer njihova dugogodišnja tradicija na našem području garantira stalnu kvalitetu . Otvoreni su svaki dan i to  ponedjeljak – petak  7,30 – 14,30 i svake subote 7,30-12,30 sati.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

PZ Poljoprivredna apoteka 003

PZ Poljoprivredna apoteka 007

PZ Poljoprivredna apoteka 008

PZ Poljoprivredna apoteka 009

PZ Poljoprivredna apoteka 010

PZ Poljoprivredna apoteka 012

PZ Poljoprivredna apoteka 013

PZ Poljoprivredna apoteka 015

PZ Poljoprivredna apoteka 016

PZ Poljoprivredna apoteka 017

PZ Poljoprivredna apoteka 018

PZ Poljoprivredna apoteka 021

PZ Poljoprivredna apoteka 022