DIKA ŠTIK IZ VRATIŠINCA ORGANIZIRA AKCIJSKU PRODAJU KAPA – POSJETITE IH OD 10.-12. STUDENOG

Dolaskom hladnijih dana, kao i svake godine Dika Štik organizira veliku AKCIJSKU PRODAJU KAPA. Dika Štik d.o.o. tvrtka je iz Vratišinca koja se bavi štikanjem, štrikanjem i šivanjem već punih 26 godina.

 

 01

Kape su kvalitetne i tople, izrađene su od vrhunskih materijala i ne razlikuju se od onih za izvoz koje su modelirane prema zahtjevima stranih kupaca. Suvremeni stroj za pletenje uz pomoć kompjuterskog programa daje im beskrajne mogućnosti u njihovoj izradi pogotovo u štikanju raznih ukrasa i natpisa koji ih krase.

02

Kape su izrađene od mješavine prave vune i akrila što je idealna kombinacija koja daje toplinu, mekoću i prozračnost. One ne grebu, ne skupljaju se niti se rastežu, postavljene su poliesterom s unutrašnje strane tako da štite i od propuhavanja na vjetru.

03

Također su kape proizvedene u Dika Štiku idealne za djecu jer onemogućavaju da se glava znoji nego one istovremeno dišu i griju, pa nema potrebe za skidanjem, što djeca znaju učiniti kada im je prevruće. Kape se osim u mnogobrojnim dućanima mogu kupiti i u sklopu tvrtke u Vratišincu, Brodec 6 i to po akcijskim cijenama. Kape za velike i male, šarene i jednobojne, ali sve su tople.

 04

Akcijska prodaja traje od 10. do 12. studenog. 

Novost ove godine u Dika Štiku su vuneni ogrtači pašmine u svim bojama i majice s natpisima.

 05

06

07

Posjetite ih i zaštitite svoju glavu kvalitetnom i toplom kapom od 10.-12.11.2016. u vremenu od 07,00 – 17,00 sati i subotom od 07,00 – 13,00 sati.

 

(rt, foto Tin Tomanić)

08