Bliži se blagdan Svih svetih – dobro došli u cvjećarnicu i poklon galeriju Salix!

Jesen nam je stigla, sunca je sve manje, a kiše i magle nas svako malo posjete, dani su kraći i hladniji, ali sve je to dio našeg života. Mjesec listopad je mjesec prekrasnih bakrenih, smeđih i narančastih plodova, ali i mjesec kada nam se polako približava blagdan Svih svetih i Dušni dan. Dan kada se sjećamo naših dragih osoba koji nisu više s nama.

Povodom tih dana cvjećarnica i poklon galerija Salix prima predbilježbe i narudžbe aranžmana kojima ćete ukrasiti grobove svojih najmilijih. Nudimo vam raznolike aranžmane od krizantema, ruža, margareta, špina, ali i ostalog egzotičnog cvijeća.

Uzmite malo vremena i dođite do naše cvjećarnice i poklon galerija Salix u Konzumu Mursko Središće i uz pomoć stručnog osoblja i slika odaberite aranžman koji ćemo napraviti s puno pažnje i ljubavi. A svi oni koji ne mogu izdvojiti „malo“ vremena ili nisu sigurni u izbor cvijeća, mogu kupiti aranžmane u slobodnoj prodaji.

Svima koji su već bili kod nas i iskazali nam povjerenje najljepše zahvaljujemo i nadamo se da se vidimo i za ove blagdane. Posebno se zahvaljujemo susjedima iz Slovenije, njihovo povjerenje nam isto tako puno znači i motivira nas da budemo još bolji i kreativniji.

Dobro došli i svako dobro svima želi cvjećarnica i poklon galerija Salix!