BLAMAŽA MEĐIMURJE-PLINA Međimurje-plin ostavio ulicu Matije Gupca u Murskom Središću bez grijanja

Već duže vrijeme u Murskom Središću izvode se infrastrukturni radovi.
Pa je tako došla na red i zamjena plinskih instalacija u Martinskoj ulici. Nakon što je zamijenjen glavni vod prišlo se jučer, pa je za to vrijeme za neke ulice bio najavljen prekid dostave plina,  prespajanju kućanstava na plinsku mrežu.
I kako to kod nas ide ništa ne može bez problema. Naime kod tih prespajanja kod „majstora“ iz Međimurje plina dogodio se previd pa je tako bez plina ni krivni dužan ostao veći dio ulice Matije Gupca. (to je ono što znamo).
I što onda? Umjesto da na opetovane pozive građana i izađu ne teren i riješe problem koji su sami izazvali njihova(navodno je u cijevi ušao zrak) prva ekipa dolazi tek navečer poslije 19,00 sati, ali problem još uvijek nije riješen.
Tako već drugi dan stanovnici ulice Matije Gupca (za sad  nam nije poznato je li još koja ulica bez plina) „uživaju“ u zimskoj hladnoći koju im je omogućio Međimurje plin.
Očito da u Međimurje plinu zaboravljaju da u tim kućama žive roditelji s malom djecom, starije osobe, bolesni itd. i kojima nije baš ugodno provoditi vrijeme u kući u hladnim prostorima.
Kada će problem biti riješen ne zna se, vele ekipe su na terenu, da li im možemo vjerovati ne znam. Hoće li se barem mještanima neko ispričati vidjeti ćemo.  A kada do grijanja i to se ne zna.

(tekst: zr, foto: ilustracija)