BISERKA VINCEK – ŽIVOT U UGOSTITELJSTVU

Mnogim središćancima i mještanima okolnih mjesta naziv “Inde ” j.d.o.o. M.Središće , M.Gupca 79 neće puno značiti , ali  ako im objasnite da se radi o ugostiteljskoj firmi gospođe Biserke Vincek koja već više od deset godina djeluje u ugostiteljskom biznisu biti će im puno jasnije. Još kad tome pridodate imena lokala koji se nalaze u sastavu ove firme  “Novi stil ” Dekanovec , Kalnička 2 te restoran “As” na otoku Viru  sve postaje jasno.

Caffe bar “Novi stil”  Dekanovec veoma je poznat u tom dijelu Međimurja po veoma dobrom programu koji nudi svojim gostima , a prije svega velikom ponudom raznih toplih i hladnih napitaka  te alkoholnih i bezalkoholnih pića. Posebnost ponude  ovog lokala je organiziranje  zabava uz vikende i praznike uz živu glazbu, pa tako već sada najavljuju zabavu za 13.12.2014 uz ženski tamburaški sastav ” Cure s centra ” iz Koprivnice.

 Ono čime se posebno ponose u Novom stilu je odnos sa gostima kojima se uvijek izlazi u susret prilikom organiziranja raznih fešti  gdje ne postoje neka ograničenja koja bi im onemogućavala dobru zabavu, normalno samo ona koja su u skladu sa zakonom.  Tu još moramo istaknuti salu za igranje biljara , veliko platno za gledanje svih sportskih i drugih događaja . Radno vrijeme lokala je svaki dan od 7- 24 , a vikendom 7- 02 /pet-sub).

U sklopu firme “Inde ” posluje i restoran “As” na otoku Viru koji je otvoren samo tijekom sezone sa velikom ponudom hrane i pića.

Iz caffe bara “Novi stil” pozivaju vas da ih obavezno posjetite i uvjerite se u kvalitetu njihova rada i poslovanja.

                                           (sponzorirani članak, Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)