BESPLATNI SEMINARI ZA PODUZETNIKE I OBRTNIKE

U sklopu projekta kojim promovira malo i srednje poduzetništvo, Poslovni dnevnik organizira Poslovni uzlet u Zagrebačkoj županiji. Riječ je o cjelodnevnom edukativnom i kulturno-zabavnom događanju koje će se održati 31. svibnja u Jastrebarskom. Uz pregršt zabavnih sadržaja za cijelu obitelj, poduzetnicima i obrtnicima omogućit ćemo cjelodnevne besplatne seminare i edukacije iz raznih područja – od marketinga, preko financija i poreza do privlačenja sredstava iz EU fondova.

Predavanja će održati poznati i priznati stručnjaci poput Marka Hrnjaka iz Algebre, koji će održati predavanje na temu što internet marketing može učiniti za poslovanje, potom Roberta Babića, također iz Algebre, koji će vas educirati o EU fondovima, Vlatke Sakar iz Trening centra koja će održati trening na temu  upravljanja novcem te razumijevanja financijskih izvještaja, Teda Marrae s Cotrugli Business School koji će održati tri iznimno zanimljiva predavanja na engleskom jeziku na teme nacrta za rast i razvoj malih i srednjih poduzetnika, sedam smrtnih grijeha upravljanja kupcima te zašto učinkovitost nije prosta riječ.

Predavanja će se održati u jaskanskoj glazbenoj školi, a cijeli događaj otvorit će ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović te gradonačelnik Grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel.

 

Osim edukacija koje će trajati od 9 do 16 sati, poduzetnike i obrtnike te ostale posjetitelje manifestacije očekuje i sajam obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, natjecanja i nagradne igre, pokazne vježbe vatrogasnih jedinica, sportski program, likovne radionice, nezaboravan gastronomski doživljaj, a u večernjim satima kazalište pod zvijezdama.

 

Iako su sve edukacije besplatne, mogu ih pohađati samo oni koji se pravovremeno registriraju ovdje, jer je broj mjesta u dvoranama ograničen.

 

Više o samom događaju doznajte na ovdje.