BESPLATNE KONZULTACIJE LAG-a ZA ISPUNJAVANJE OBRASCA

Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi u procesu je izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a Međimurski doli i bregi do 2020. godine, kojom će se osigurati preduvjeti za financiranje projekata javnog, gospodarskog i civilnog sektora s područja LAG-a iz dostupnih izvora, prvenstveno Programa ruralnog razvoja.

U sklopu strategije radi se BAZA PROJEKTNIH IDEJA I PROJEKATA na temelju kojih će se analizirati stvarne projektne potrebe područja LAG-a. S tim ciljem LAG prikuplja projektne ideje i projekte putem OBRASCA (u prilogu) u koji se skraćeno upisuju najbitniji opisni dijelovi projekta. Molimo da nam ispunjene obrasce vratite na e-mail adresu LAG-a.

Vaše projektne ideje neće biti javno objavljene već će služiti isključivo za potrebe izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a. Molimo da informaciju proslijedite svim zainteresiranim nositeljima projektnih ideja.

Kako bih Vam pomogli u ispunjavanju obrasca, najavljujemo besplatne konzultacije u uredu LAG-a Međimurski doli u Nedelišću u slijedećim terminima:

– četvrtak 10.12.2015. u terminu od 12 do 16 sati u uredu LAG-a

 

Molimo Vas da svoj dolazak na konzultacije najavite najkasnije dan ranije do 12 sati         na e-mail [email protected] ili na 098/9323599 (Vedrana Horvat, voditeljica LAG-a).

Radujemo se suradnji na izradi Lokalne razvojne strategije LAG-a Međimurski doli i bregi do 2020. godine.

Sanja Krištofić, predsjednica LAG-a

01

02