BESPLATNA EDUKACIJA ZA PODUZETNIKE – PODUZETNIČKI IMPULS 2015

Ciklus edukacija za poduzetnike u 2015. godini nastavljamo sa specijaliziranom besplatnom radionicom

PRIPREMA PROJEKTNE PRIJAVE ZA
PODUZETNIČKI IMPULS 2015

 
(za Javne pozive Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti i Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije)

 
Ministarstvo poduzetništva i obrta 7. ožujka 2015.  objavilo je prve javne pozive za  „PODUZETNIČKI IMPULS“ Program poticanja poduzetništva i obrta za 2015. godinu.  Dva javna poziva o kojima ćemo govoriti na radionici namijenjena su mikro i malim  poduzećima iz uslužnih djelatnosti i prerađivačke industrije, odnosno poduzećima koja prijavljuju projekte u navedenim djelatnostima. O čemu sve treba voditi računa u pripremi i podnošenju projektnog prijedloga – reći ćemo vam na radionici.

Vrijeme održavanja:
srijeda, 18. ožujka 2015. od 9:30 do 15:30 sati
Mjesto održavanja:
Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. (Bana J. Jelačića 22B, Čakovec), 
multimedijska dvorana, prizemlje

Poseban naglasak stavit ćemo na teme:
•    uvjeti natječaja,
•    izrada sadržajnog dijela projektnog prijedloga,
•    izrada tablice aktivnosti i tablice proračuna projektnog prijedloga,
•    podnošenje prijave i postupak odobravanja potpore.

Edukaciju će voditi Jako Horvat iz REDEA-e koji ima višegodišnje iskustvo u pripremi  i provedbi poduzetničkih projekata te održavanju edukacija na istu temu. Edukacije su sufinancirane iz programa Poduzetničkog impulsa 2014. Ministarstva poduzetništva i obrta. Sudionicima edukacije bit će izdana Potvrda o sudjelovanju i Potvrda o potpori male vrijednosti (de minimis potpora).

 
Prijaviti se možete OVDJE najkasnije do ponedjeljka, 16. ožujka 2015. do 12 sati.

O predavaču:
Jako Horvat, voditelj odjela za razvoj gospodarstva u Regionalnoj razvojnoj agenciji Međimurje REDEA-ima više od  7 godina iskustva u radu s poduzetnicima kroz savjetovanje, izradu projektnih prijava, poslovnih planova i investicijskih studije te pripremu i provedbu projekata usmjerenih na jačanje poduzetništva. Iza sebe ima više desetaka pripremljenih projektnih prijedloga od kojih je većina odobrena za sufinanciranje iz različitih nacionalnih i EU izvora. Svoje iskustvo i ekspertizu povremeno prenosi poduzetnicima kao predavač na edukacijama.