Akcijska prodaja zimskih modnih kapa “Esskimo” tvrtke Dika Štik iz Vratišinca već od 10 kuna

Dolazi zima, a s njom počinje i sezona nošenja kapa. Kao i svake godine za to se najbolje pobrinu u Dika Štiku iz Vratšinca. Ovaj put posebno se naglasak stavlja na kape s coflekom (bamblekom) u boji, perlicama i cvjetnim vezom.

Tvrtka Dika Štik poznati je i renomirani proizvođač kapa koje su dosegle svjetsku slavu jer ste ih godinama mogli gledati na najvećim i najpoznatijim svjetskim skijalištima gdje su krasile glave natjecatelja i gledatelja na utrkama Svjetskog skijaškog kupa.

Potaknuti tim uspjehom započeli su proizvoditi vlastite modne zimske kape pod nazivom „Esskimo“, a ovaj brend ubrzo je postao poznat diljem Hrvatske i Europe.

Kape su kvalitetne i tople, izrađene su od vrhunskih materijala, a suvremeni stroj za pletenje uz pomoć kompjuterskog programa daje im beskrajne mogućnosti u njihovoj izradi pogotovo u štikanju raznih ukrasa i natpisa koji ih krase.

Izrađene od mješavine prave vune i akrila što je idealna kombinacija koja daje toplinu, mekoću i prozračnost. One ne grebu, ne skupljaju se niti se rastežu, postavljene su poliesterom s unutrašnje strane tako da štite i od propuhavanja na vjetru.

Također su kape proizvedene u Dika Štiku idealne za djecu jer onemogućavaju da se glava znoji nego one istovremeno dišu i griju, pa nema potrebe za skidanjem, što djeca znaju učiniti kada im je prevruće.

Kape “Esskimo” su hrvatski proizvod vrhunske kvalitete te se osim u mnogobrojnim dućanima mogu kupiti i u sklopu tvrtke u Vratišincu, Brodec 6 i to po akcijskim cijenama.

Za vas organiziraju akcijsku prodaju kapa već od 10 kn od četvrtka 16.11. do subote 18.11.2017. godine.

 Radno vrijeme od 08-17, subotom od 08-13 sati.

Posjetite ih!

(foto Tin Tomanić, Dika Štik)