40 godina rada Cvjećarnica „Margareta“ u Murskom Središću obilježava u renoviranom i adaptiranom prostoru te novim uslugama

Ako neka tvrtka ili obrt djeluje bez prestanka 40 godina to je svakako znak odličnog poslovanja, profesionalne i kvalitetne usluge, te ono najvažnije, povjerenje kupaca i koristitelja nekih od usluga.

Sve ovo mogli bi reći i za Cvjećarnicu „Margareta“ u Murskom Središću koja je s radom počela 1982. godine pa tako danas obilježava 40 godina uspješnog rada i zadovoljnih kupaca.

Povodom ove obljetnice adaptirali su i preuredili poslovni prostor i proširili svoje usluge dodatnim sadržajima. Tako u ponudi imaju veliki izbor lončarica i rezanog cvijeća, prateće usluge za cvjećarstvo kao što su aranžiranje poklona od svježeg i umjetnog cvijeća, raznih poklon paketa, a sada nude kompletan izbor za vjenčanja. To podrazumijeva aranžiranje prostora cvijećem i pratećom galanterijom na lokaciji vjenčanja i crkve. Uz tu uslugu daju i gratis ukrasne predmete.

Cvjećarnica „Margareta“ isto tako već 40 godina nudi pogrebne usluge kao što su kompletna ponuda pogrebne opreme, prijevoz pokojnika i sve ostalo potrebno za pogreb. Također će vam besplatno dostaviti cvijeće, vijence i aranžmane u odarnice (kapure) na području Međimurske županije i Općine Lendava u susjednoj Sloveniji odakle im dolazi mnogo zadovoljnih kupaca. Treba naglasiti da vrše i usluge kremiranja te prodaju urni.

Cvjećarnica „Margareta“ nalazi se na staroj adresi Frankopanska 7, Mursko Središće, a radno vrijeme im je od 08-18 sati, a subotom od 08-12 sati. Možete im se obratiti i nakon toga na brojeve telefona:

040 543 247

098 284 299

Na kraju da dodamo da će oni profesionalno ispuniti svaku Vašu želju, te da su ovlašteni za obavljanje svih pogrebnih usluga. (m)