ODRŽAN PRVI NEON RAVE PARTY U MURSKOM SREDIŠĆU

U privatnim prostorijama poslovnog centra Mlinarić održan je u subotu 08.02.2014. prvi „Neon Rave Party 2014.“ Organizatori ovog za naš grad jedinstvenog i prvi put viđenog događaja bili su Boris Bek, Alica Bek, Nikola Šubić, Josip Sabo i Tihomir Rihtarec, a čitav program vodila su dva najbolja tech-house DJ-a ZBat Man i Maco Turk. Napominjemo da je to bio čisto privatni i zatvoreni party koji je priređen za prijatelje i obožavatelje ove vrste glazbe, a cugu i jelo nabavili su si sami.

Oko 22,00 sati počelo je okupljane , zagrijavanje i bodypaint (farbanje dijelova tijela bojom vidljivom samo pod UV rasvjetom). Točno u ponoć započeo je party uz kvalitetan green lasershow, neonsku rasvjetu i dim mašinu.

Stotinjak prisutnih uživalo je u koktelu dobrodošlice „Seks in der Dose“, raznovrsnoj ponudi pića „All you can drink“ te zakuski u jutarnjim satima. !!! Na ulazu svaki je gost dobio svjetleću narukvicu koja će mu ostati draga uspomena na ovo zanimljivo prijateljsko druženje.   (R. Tomanić, foto Tin Tomanić)