HLADNO PIVO U MURSKOM SREDIŠĆU ZAPALILO CULT

Koncert Hladnog piva te noći 28.02.2014. u klubu CULT bio je pun pogodak, bio je glazbeni rock događaj koji je Mursko Središće čekalo dugo vremena. Klub je bio prepun, Hladno pivo dalo je sve od sebe, kvaliteta njihove svirke je bila vrhunska kao i uvijek. Tehnički dobra (malo preniska) pozornica, odličan razglas i light show, a publika je već od prve pjesme „kliknula“ i to naročito prvi redovi koji su bili u transu. Plesao se pogo, glasnice se nisu štedjele pa je i Mile pitao zašto se njega ne čuje, a razlog nije bio kvar razglasa već preglasne središćanke i središćanci, i drugi dragi nam gosti iz zemlje i svijeta.

Milan Mile Kekin je vrlo pristupačna i iskrena osoba, odličan lider benda, pjevač i čovjek koji zna komunicirati s publikom i stvoriti vruću atmosferu rock koncerta, a Hladno pivo svira na nivou kvalitete kada pjesme na koncertima zvuče isto kao i na CD-u, a to treba znati i moći izvesti.

Pohvale idu organizatorima iz kluba CULT koji su koncertnu sezonu otvorili jednim od najkvalitetnijih hrvatskih bendova, a Hladno pivo je taj status opravdalo svojim odličnim nastupom. Pohvale idu i središćanskoj publici koja je pokazala da zna cijeniti dobre rock koncerte i napuniti klub do posljednjeg mjesta, pilo se hladno pivo, svi su pjevali, plesali i zabavili se nezaboravno.

CULT u svom programu i dalje najavljuje kvalitetne koncerte jakih imena hrvatske rock scene (Belfast Food 16.03., Nola 12.04., Opća Opasnost 16.05.), što je dobra vijest za Mursko Središće, Međimurje, Hrvatsku, Europu i svijet, jer se po koncertnom pitanju konačno počelo nešto veliko i dobro dešavati u ovom dijelu Europe (kako se to popularno veli u dnevniku npr), a ljudi su to jedva dočekali, što se vidi iz naše foto galerije.

 

                                    (Bojan Bračko Bidjo, foto Tin Tomanić)