CULT MURSKO SREDIŠĆE – KONCERT DISCIPLIN A KITSCHME 16.05. – DIJELIMO 5 BESPLATNIH ULAZNICA

Kao najavu novog albuma grupa je sredinom prosinca objavila odličan novi singl “Samo Disciplina”. Postavi se pridružio Igor Djeke koji svojom usnom harmonikom doprinosi kvalitetnoj buci Kojine družine. Krajem travnja izbacili su novi singl ” Ovisnik o moći”.

Disciplin A Kitschme ili Disciplina Kičme jedan je od onih bendova čija muzika je preživjela test povijesti puno bolje nego što bi se na prvi pogled pomislilo. Uvijek drugačiji, hrabriji, skloniji rnemogućim fuzijama i po mnogočemu ispred svog vremena Disciplina je odigrala ključnu ulogu u edukaciji generacija pokazavši im kako kreativnost nema granica kad imate široke poglede.

U knjizi “Yu 100: Najbolji albumi jugoslovenske rok I pop muzike”nalaze se sva tri Kojina remek djela nastala do raspada države, “Sviđa mi se da ti ne bude prijatno”, “Zeleni Zub na planeti dosade” I “Svi za mnom!”, što je pokazatelj iznimne autorske kvalitete i vizionarstva. Niti albumi u 90-tima nisu bitno zaostajali, ali preklanjski “Uf!” dokazao je da i nakon tri desetljeća na sceni Zeleni Zub nije izgubio oštricu.

Dođite i uživajte u glazbi Disciplin A Kitschme 16.05.2014. od 22:00 sata u Clubu Cult Mursko Središće.

Pretprodaja ulaznica: Čakovec – Tobacco

                               Mursko Središće – Caffe bar i club Cult

Cijena: Pretprodaja 70,00 kn

           Dan koncerta – 90,00 kn

Dijelimo 5 x po 1 besplatnu ulaznicu, za sve one koji požure te u Cultu na šanku predoče ili fotografiju ili cd grupe Disciplin A Kitschme. (Bojan Bračko)