BOJAN BRAČKO GLAZBENI UREDNIK MURALISTA – RUBRIKA STARTA 15.09.2013.

Uredništvo Muralista odlučilo je da uvede još jednu rubriku, GLAZBA, za koju vjerujemo da će biti dobro prihvaćena. Urednik će biti Bojan Bračko Bidjo (BBB), odličan poznavatelj glazbene scene i nekad vrhunski disc jockey (nadamo se da ni danas nije izašao iz forme).

Sama rubrika sastojati će se od tri dijela ili podrubrika. AKTUALNO, gdje ćemo vas obavještavati o svim novostima sa tog područja, najavljivati koncerte, kako u našem gradu, tako i u Hrvatskoj, a naravno sve ćemo ih popratiti reportažama. Drugi dio biti će GLAZBENI VREMEPLOV u kojem će se obrađivati klasici domaćeg i stranog rocka, te objavljivati linkovi na njihove najbolje numere, naravno prema izboru Bidje.

U trećoj podrubrici koju smo nazvali TOP LISTA, a kao što i samo ime govori, objavljivati ćemo top liste najpopularnijih međimurskih i hrvatskih radio postaja. Sa linkom biti ćete povezani izravno sa pojedinim radiom, te po svom izboru slušati najnovije hitove.

Rubrika starta u nedjelju 15.09.2013. godine i nadamo se da vaš klik na nju neće izostati.

Poštovani prijatelji, glazbenici, bandovi, udruge i ostali ljubitelji glazbe !

Molimo vas da tekstualne i foto najave vaših glazbenih aktivnosti – nastupi, koncerti, promocije, skupštine ili bilo što drugo vezano uz glazbu dostavite na e-mail adresu mursky@email.t-com.hr kako bi isto mogli odmah objaviti pod likom „glazba“ – „aktualno“, te cijenjenim posjetiteljima našeg portala pružiti kvalitetne i pravovremene informacije o lokalnim glazbenim dešavanjima na području Grada i šire. Hvala !