Započeta 3. godina provedbe programa „Zajedno s Rodama“

U lipnju 2022. godine, Udruga specijalne jedinice policije „RODA“ Varaždin započela je s provedbom treće te ujedno i posljednje godine provedbe trogodišnjeg programa financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike pod nazivom Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge, a kojeg USJP „RODA“ provodi pod nazivom “Zajedno sa Rodama“.

U svrhu realizacije spomenutog projekta, u petak 22. srpnja na području Planinarskog doma na Grebengradu, održane su ukupno dvije radionice. Prva psihosocijalna radionica održana je od strane Emilije Hlošć, mag.psych. na temu „Briga za mentalno zdravlje“, dok je druga radionica koja se odnosila na izobrazbu zainteresiranih udruga civilnog društva (skraćeno OCD) i uposlenika/ca USJP „RODA“, održana od strane vanjske suradnice Ide Maček, bacc.oec na temu „Financijska pismenost“.

Tijekom godine sukladno kreiranom planu i programu aktivnosti, korisnicima će biti omogućeno sudjelovanje na još 3 psihosocijalne radionice, 2 radionice izobrazbe zainteresiranih OCD-a te uposlenika/ca USJP „RODA“ te 4 informatičke radionice.

USJP RODA VARAŽDIN

(Pavo Jazvić)